✈ Awesome travel year with over 22 countries! ✈

travelsouthernafrica01-14.jpg
The Best Way to Travel Around Southern Africa
April 1, 2017
Singapore-777-Business-Class-10.jpg
Singapore Airlines 777 Business Class In 10 Picutres
April 2, 2017
maxresdefault.jpgWELCOME at my YouTube channel YOURLBB.TV. This channel is for people with wanderlust ✈! Discover my CITY- & TRAVEL GUIDES, TRAVEL TIPS and HOTSPOT VIDEOS and get to know me in my WEEKLY VLOGS. Do you have a channel of your own? Please leave it in a comment and I’d be happy to connect with you! WITH LOVE, ANNE

❮ SUBSCRIBE & BECOME A TRAVELER

2016 TERUGBLIK: hoe je leven er als pro travel blogger uitziet? Never a dull moment, want in 2016 reisde ik maar liefst naar 22 verschillende landen voor mijn blog www.yourlittleblackbook.me! In deze video neem ik je nog één keer mee op reis langs deze bestemmingen. Wat was jouw mooiste reis in 2016? Ik ben benieuwd! Laat het weten in een comment!

Op YOURLBB.TV zie je elke week leuke video’s over Amsterdam, city trips, verre reizen, mijn bucket list én travel tips. Met op iedere dinsdag en donderdag een nieuwe video.

In de vlogs neem ik je mee naar de nieuwste hotspots in town en geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven als professional travel blogger (mijn dream job!).

——

Niets missen? Vergeet je dan niet te abonneren!
Zou ik super leuk vinden :-).

With love,

Anne

BLOG:

INSTAGRAM:
FACEBOOK:
TWITTER:
GOOGLE+:
PINTEREST:
SNAPCHAT: YOURLBB

——-

OVER YOUR LITTLE BLACK BOOK
Your Little Black Book (url) is (één van) de grootste city en travel blogs van Nederland. Het is dé to go to website voor iedereen die op zoek is naar tips over Amsterdam, city guides voor steden over de hele wereld en urban travellers die ook tijdens een verre reis naar Bali het liefst bij een hotspot gaan lunchen. Urban travel en de lifestyle daaromheen is het DNA van alles wat je op Your Little Black Book terug kunt vinden.

Your Little Black Book bereikt per maand bijna 170.000 unieke bezoekers die samen ruim 640.000 pageviews doen.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur mij dan een mailtje op anne@yourlittleblackbook.me

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *