Andalusië Travel Guide (Spanje): de leukste hotspots in Málaga, Granada, Marbella en Nerja

20170213_125049_zpsde6uemvy.jpg
Your Guide to Which United Flights Get What Amenities — And When They Might Run Out?
July 13, 2017
The-New-Proud-Bird-Restaurant-Near-LAX-July-2017-017_edited-e1499956747410.jpg
The New Proud Bird Restaurant Near LAX
July 14, 2017
1500025275_maxresdefault.jpgSUBSCRIBE & BECOME AN URBAN TRAVELER:

Ben jij ook zo gek op Spanje? Bekijk dan snel mijn nieuwe travel guide voor de streek Andalusië in Spanje! Bekend van de steden Málaga, Granada en Marbella. In deze video neem ik je mee langs de leukste hotspots en de beste tapastenten in Andalusië. In vijf dagen tijd heb ik veel gezien! Heb jij nog tips laat het weten in een comment?

Wil je alle tips nog eens rustig teruglezen? Bekijk dan de uitgebreide travel guides op de blog!

——-

Op YOURLBB.TV zie je elke week leuke video’s over Amsterdam, city trips, verre reizen, mijn bucket list én travel tips. Met op iedere dinsdag en donderdag een nieuwe video.

In de vlogs neem ik je mee naar de nieuwste hotspots in town en geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven als professional travel blogger (mijn dream job!).

Niets missen? Vergeet je dan niet te abonneren!
Zou ik super leuk vinden :-).

With love,

Anne

BLOG:

INSTAGRAM:
FACEBOOK:
TWITTER:
GOOGLE+:
PINTEREST:
SNAPCHAT: YOURLBB

——-

OVER YOUR LITTLE BLACK BOOK
Your Little Black Book (url) is (één van) de grootste city en travel blogs van Nederland. Het is dé to go to website voor iedereen die op zoek is naar tips over Amsterdam, city guides voor steden over de hele wereld en urban travellers die ook tijdens een verre reis naar Bali het liefst bij een hotspot gaan lunchen. Urban travel en de lifestyle daaromheen is het DNA van alles wat je op Your Little Black Book terug kunt vinden.

Your Little Black Book bereikt per maand bijna 170.000 unieke bezoekers die samen ruim 640.000 pageviews doen.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur mij dan een mailtje op anne@yourlittleblackbook.me

source

2 Comments

  1. Die potten olijven wauw 😰 wat veel😱 heerlijke vlog weer ❤️

  2. I´m from Málaga!! I love that you love my city 🙂 I'm going to Amsterdam on march. Your videos about Amsterdem helps me a lot of to organice my trip. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *